zondag 4 juli 2010

Puretext

Je kent dat zeker wel.  Je kopieert tekst van een website en je hebt dan nog heel veel werk om het in het juiste lettertype en layout te zetten.  Hiervoor gebruikt ik al veel langer de functie Plakken speciaal in het office pakket en dan koos ik voor Tekst zonder opmaak.    Het probleem was dat niet alle programma's deze functie hebben.

Een aantal maanden heb ik een programma gevonden die het plakken zonder opmaak in alle programma's doet, namelijk PureText.  Dit programma zorgt er ook voor dat je plakken zonder opmaak ook gemakkelijk met een toetsencombinatie kan.  Ik heb gekozen voor de toetsencombinatie Windows + V.

Dit is echt een programmake dat ik heel de tijd gebruik en het beste van al is, dat het gratis is.

Download PureText

Geen opmerkingen:

Een reactie posten