zondag 20 juni 2010

Wat te doen met die vervelende draden op mijn bureauIk heb mijn monitor op een verhoog staan, zodat ik geen nekpijn krijg bij het werken aan de computer.  Onder mijn scherm was het voordien altijd een kluwen van draden, mijn oortjes lagen er (ik zet graag muziek op als ik me moet concentreren), de eID lezer, oplader voor de batterij van het fototoestel, een fototoestel, ...  Je kent dat zeker wel.

Ik had thuis nog een houten kistje staan, gekocht op een rommelmarkt voor 1 euro.  Het ziet er uit alsof het al veel gebruikt was.  Ik had het oorspronkelijk gekocht om te gebruiken voor mijn dotpainting, maar kreeg op een avond in mijn bed ineens het lumineuze idee om dit kistje onder mijn scherm te plaatsen. Het kon daar zeker onder.

Zoals je in de foto's kan zien zitten alle draden, oortjes, eID lezer, oplader, ... nu in het kistje onder het scherm.  Het kistje is super omdat het bovenaan opent en ik de draden gemakkelijk nog uit de kist te laten hangen om aansluitingen te maken met bijvoorbeeld mijn telefoon, en toch is het dicht dat je niet in de rommel kan kijken.

Heb jij die vervelende draden ook op een originele manier opgelost?  Laat het ons weten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten