woensdag 16 juni 2010

Tijdschrijven

Ik was een tijdje geleden op zoek naar een gemakkelijke manier om tijd te schrijven, maar vond op het internet niet iets gemakkelijk, maar had wel iets gezien in een presentatie die ik op het internet had gezien.  Ik vond deze presentatie niet meer terug en heb het dus maar nagemaakt en dan zo gemaakt dat het voor mij ook nog werkt.  Hieronder zie je een afbeelding van de Engelse versie.

De bedoeling is dat je de taken van boven opschrijft en dan kruisjes zet per kwartier bij de taak die je dan hebt uitgevoerd.  De dag begint om 8u en duurt tot 21u.  Ik heb een stapeltje uitgeprint klaarliggen voor wanneer ik ze nodig heb, zodat ik ze maar te pakken heb.

Wanneer gebruik ik dit?  Ik heb soms van die dagen dat ik met van alles bezig ben en toch precies niets gedaan heb.  Voor deze dagen gebruik ik deze papieren.  Zo kan ik op het einde van de dag naar de kruisjes kijken van wat ik toch heb gedaan.


Nederlands versie - pdf: download
English version - pdf: download
Excel version: download

1 opmerking: