zondag 12 september 2010

Datum weergeven bij je klok

Omdat ik de module Windows 7 moet geven in het volwassenenonderwijs, heb ik dit geïnstalleerd op een computer.  Het eerste wat me opviel is dat de datum weergegeven wordt bij de datum rechts beneden.  Erg handig dacht ik toen.  Sindsdien is me opgevallen hoeveel keren ik op mijn werkcomputer met mijn muis op de klok ga staan om de datum te zien, dus ging ik op zoek naar een tooltje die de datum bij de klok zet.

Sinds een aantal dagen heb ik TClockLight geinstalleerd.  Dit gratis tooltje kan je gebruiken in windows XP en Vista en in Windows 7 en kan je gebruiken om de klok helemaal naar uw hand te zetten.
Je kan kiezen wat er moet worden getoond, in welk lettertype en in wat kleurtje, ...

Download link

Wanneer je het geinstalleerd heb, zet dat een snelkoppeling in het startmenu opstarten, zodat het automatisch opstart wanneer windows opstart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten