maandag 30 augustus 2010

GTD in SPK

Hallo iedereen,

Ik kwam begin van de grote vakantie te weten dat mijne grote baas ook aan GTD doet.  Toen speelden we met het idee van in SPK GTD te introduceren.  We hebben even gepolst of er iemand geïnteresseerd was en er zijn ongeveer 10 à 15 personen die geïnteresseerd zijn.  Vorige week hebben we weer samen gezeten en we gaan om te starten een presentatie geven over GTD en dan zullen we zien hoe we nog verder kunnen gaan, een beetje afhankelijk van de groep.

Nu om de presentatie voor te bereiden heb ik mijn boeken van GTD boven gehaald en het is een klein jaar geleden dat ik ze gelezen heb, en heb besloten om ze terug te lezen. Maar ik wil jullie alvast het lijstje geven van de boeken die ik heb van David Allen.

  • Getting things done, Prettig en efficiënt werken zonder stress, David Allen, Academic Service
  • Making it all work, Winnen in het spel van werk en leven, David Allen, Academic Service
  • Ready for Anything, 52 principes voor een productiever lever, David Allen, Academic Service
Ook een heel interessante om te lezen is een boek over hoe je je GTD-systeem opzet met behulp van Outlook.  Wat leuk is hieraan dat het stap-voor-stap instructies zijn, die zelfs iemand die niet veel van de computer weet het kan maken: Elke dag je hoofd en inbox leeg, Hoe je snel en efficiënt je e-mail verwerkt in Microsoft Outlook, Taco Oosterkamp, meereffect.  Een aanrader is ook van u in te schrijven op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Taco Oosterkamp en dat kan je op meereffect.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten