zaterdag 8 december 2012

Talenten

Vorige woensdag meegedaan aan de workshock, Ik kies voor talent tijdens het Edushock Leerfestival.  Een erg inspirerende dag.

Tijdens de workshock moesten we een kort iets vertellen in een groepje over iets wat ons in onze flow brengt, waar we energie van krijgen.  Iedereen kreeg een stapel talentenkaartjes, en op basis van het vertelde mocht je talenten uitdelen.  Ik kreeg 4 kaartjes, waarvan ik er 2 erg treffend vond, nl kennisspons en doordenker.  Deze 2 talenten waren niet nieuw voor me.  Ik wist bijvoorbeeld al dat ik erg leergierig was, maar vind kennisspons een mooier woord.

Ik heb foto's genomen van de talenten-, hefboomvaardigheden- en contextkaartjes.  Hefboomvaardigheden zijn vaardigheden die u helpen om je talent beter in te zetten.  En context is de plaats waar je talent tot zijn recht kan komen.

 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten