dinsdag 20 november 2012

In Case of Emergency

Ik weet niet meer wat de trigger was, maar ben beginnen te denken over ICE/In Case of Emergency.  Iedereen raad aan om een ICE telefoonnummer om hulpverleners het gemakkelijk te maken.
Ik heb ook zo'n telefoonnummer in mijn gsm staan, maar eigenlijk heeft dit geen nut.  Mijn gsm is namelijk beveiligd met een pincode, en denk dat dit bij vele gsm's het geval is.  En als bij een ongeval de gsm kapot is, kan de hulpdienst ook niet aan het ICE telefoonnummer.

Wat ik persoonlijk ook even raar vind aan het ICE-telefoonnummer dat je wel een nummer meegeeft, maar geen naam of relatie tot jezelf.

Dus ben ik even aan het googlen geweest en ik vond wel een kaartje op grootte van een visitekaartje dat je dan kon afdrukken.  Drie nadelen aan het gevonden kaartje, het was een pdf, dus kon ik de gegevens niet intypen (en ik kan het best intypen, want mijn geschrift is niet altijd leesbaar), het was 1 kaartje op een blad (en de rest van het blad was leeg) en de achtergrond was oranje (ocharme mijn inktpatronen).  Het idee van een visitekaartje vond ik wel een handig idee.

Dus heb ik juist een template in elkaar gestoken in Word.  Er staan 10 kaartjes op, zo kan je kaartjes op verschillende plaatsen achterlaten.  Bij je identiteitskaart, in je auto, ...  De kaartjes die je teveel hebt, kan je ook verwijderen.  Ook kan je de gegevens intypen op je computer, zo is het leesbaar voor iedereen.

Download naar de ICE-visitekaartjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten