zaterdag 5 februari 2011

GTD in SPK update

Ik had jullie nog een update beloofd van de introductie van GTD in SPK.  Op een, voor mij vroege, maandagmorgen hebben wij de manier van Taco Oosterkamp uitgelegd aan de medewerkers die geinteresseerd waren.  Er waren er niet zo veel als de vorige keer, maar toch nog een grote opkomst van bijna 30 collega's.

Omdat ik het principe van collega leert aan collega zo leuk vind ga ik in kader van de digitale week ook nog een workshop doen rond outlook.  Momenteel al 5 inschrijvingen (en 1 misschien).  Ik hoop dat er nog een aantal bij komen, zodat we ongeveer met 10 zijn.

Mijn baas kwam ook nog met het voorstel om op geregelde tijdstippen een (korte) nieuwsbrief uit te zenden met  1 tip erin.  Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een (gratis) nieuwsbriefprogramma waar ik ook in kon plannen, zodat ik een aantal nieuwsbrieven kan klaarmaken en daar niet over moet denken dat ik ze nog moet verzenden. Mijn oog is gevallen op mailchimp (na een tip via twitter, #durftevragen is zo'n leuk principe op twitter).  Vandaag de uitnodiging rondgestuurd aan de collega's om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief en de eerste 5 nieuwsbrieven staan al klaar om verzonden te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten