zondag 11 september 2011

TeuxDeux.com

Ik heb al eens een blogpost geschreven over een tip dat ik gekregen had om aan de slag te gaan met mijn uitstelgedrag: Een planagenda. Je kan hier het oorspronkelijk artikel lezen.

Het probleem dat toch speelde na een tijdje was dat dit een fysieke agenda was die op mijn bureau lag en ik die niet thuis, op school, ... kon bekijken, zonder hem altijd mee te sleuren.  Dus heb ik gezocht naar een online toepassing en kwam uit bij TeuxDeux.com.  Dit is een simpel toepassing, met niet te veel toeters en bellen.  Je vult bij de dag de taak in die je moet doen, bvb voorbereiding vergadering x of todo's verslag y en duwt op enter en hij staat op die dag. Ik gebruik hem niet voor al mijn taken, maar voor die taken die voordien ook in mijn planagenda terecht kwamen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten